Träna tillsammans!

Alla vet att vi människor mår som bäst när vi lever ett aktivt liv med regelbunden träning och motion, och faktum är att vi blir betydligt mycket mer generös när vi är lyckliga i oss själva. Det är definitivt ingen myt att det är en förutsättning för oss att älska oss själva innan vi kan älska någon annan, på riktigt!

När vi tränar, sover och äter rätt mår vi som bäst och har mest energi och den energin ska vi dela med oss av till våra nära och kära men kanske framförallt till våran livskamrat. Ett förhållande sköter inte sig självt utan vi är ansvariga att hela tiden underhålla det på ett ansvarsfullt sätt. Att träna och vara i form ger oss också en bättre självkänsla och gör så att vi utstrålar en attraktion som är oemotståndlig, detta bidrar i sin tur givetvis till ett bättre samliv.

Men för att inte hamna i obalans i förhållandet är det viktigt att du får med dig din partner på att träna och leva hälsosamt, annars riskerar ni att glida ifrån varandra och på så sätt tappa greppet om varandra. Har du fått tränings taggen så se till att inspirera din partner så att den också hänger på, du vet bäst hur du motiverar din älskade. Överraska din partner med ett snyggt tränings set från Sportamore och passa på att köpa ett snyggt och funktionellt set till dig själv också. Bekväma, snygga och funktionella träningskläder är viktigt för att vi ska tycka att det är roligt att träna.

Att träna tillsammans med sin partner är ett utmärkt sätt att upprätta ett gemensamt intresse och par som delar intressen har generellt en starkare relation och det är roligt att kunna dela intresse med sin partner. Dessutom så visar man varandra att man är mån om vad den andre tycker om än, och det är fint och respektfullt.