Spontan uppvaktning

Alla förhållanden mår bra av lite extra kärlek och ömhet. Känslan av att veta att någon annan bryr sig om en är något härligt som får dagarna att gå lättare och livet att kännas som en dans på rosor.

Äldre par

Det är lätt att falla in i slentrian och att glömma bort att visa hur mycket vi faktiskt uppskattar varandra. Om du känner dig träffad av dessa ord kanske det är hög tid att överraska din parter med någonting som denna skulle uppskatta. Det utanför ramen som består av alla andra dagar då ni borde bry er om varandra lite extra så som exempelvis födelsedagar, alla hjärtans dag, eller eran årsdag.

En överraskning av denna sort behöver inte på något sätt vara överdådig, utan kan bestå av nästan vad som helst så länge fokus ligger på att glädja din partner och sätta denna i centrum. Det kan handla om att du tar dig tid och planerar inför en trevlig middag hemmavid där det blir uppenbart att du ansträngt dig lite extra. Det blir uppenbart om du anstränger dig lite extra och antingen försöker dig på något gott som ni aldrig tidigare lagat, om du överraskar med partnerns favoriträtt, dukar extra fint och stämningsfull, eller bjuder ut din partner på en trevlig restaurang.

En annan bra överraskning kan vara att ge din partner något där den får slappna av och bli lite ompysslad så som en massage som mjukar upp kroppen och som löser upp eventuella knutar, en tid hos fotvårdsspecialisten som går igenom och tar hand om dina hårt arbetande och många gånger bortprioriterade fötter, eller varför inte spara ihop till en liten weekend där ni kan resa bort tillsammans och bara rå om varandra.

Vad du i slutändan än knopar ihop, hoppas vi din partner uppskattar dina ansträngningar och att ert förhållande förblir lyckligt och spirar livet ut.