Glöm inte bort er bröllopsdag

Detta är oerhört viktigt att fira, särskilt om förhållandet knakat i fogarna tidigare. Det handlar inte bara om presenterna utan tillfället att minnas varför ni gifte er till att börja med. Dessutom är det en bra anledning att göra en dag extra speciell.

Bra sätt att fira

Naturligtvis är ett alternativ att gå ut på en fin middag. Tänk dock på att det kan vara lika speciellt att laga något gott tillsammans hemma. Duka fint och dekorera med samma blommor ni hade på ert bröllop till exempel. Efter middagen kan ni spela favoritlåtarna från ert bröllop och ta en liten dans därhemma. Plocka gärna fram bröllopsvideon och albumet och minns tillsammans hur fint det var. Glöm inte att skratta åt alla små fel och misstag som skedde.

Viktigt med presenter

Det behöver ju inte vara en ny bil för att vara en speciell present ni ger varandra. Viktigast är att välja något till din partner som du vet kommer att bli uppskattat. Gör en lista och ge dig sedan ut på nätet och köp något passande till din speciella person. Återskapa kanske en del av bröllopsceremonin och ge varandra gåvor istället för ringar. Slutligen så lämnar ni disken till imorgon och avslutar er bröllopsdag med att slappna av tillsammans.