Eget företag hemma

En idé om livet håller på att stressa sönder ert äktenskap. Starta ett eget företag som ni kan driva från hemmet. Nuförtiden är det just bristen på tid som gör att många äktenskap går i kras. Det kan underlätta för er båda att få vara på hemmafronten och arbeta. Känner man att tiden ifrån varandra börjar tära på äktenskapet, eller att jobbet i sig är besvärligt, kan det här vara en lösning med flera fördelar!

eget företag

Genom att starta ett företag ihop har ni chansen att arbeta mot ett gemensamt, professionellt mål. Ni får betydligt mer tid tillsammans. Beroende på företag kan det ju bli kundbesök eller att åka iväg på arbete och det är ju också nyttigt.

Man måste hitta en lagom mängd tid man spenderar med varandra. För mycket tid runt varandra kommer att leda till att varje liten egenskap hos en partner blir störande. På samma sätt kommer för mycket tid ifrån varandra att leda till att man tappar bort varandra. Att ha företag hemma har ju andra fördelar också: till exempel kan man anlita hjälp att städa så ni får mer tid att bygga upp ert företag och varumärke. Det är ju bara en bonus att företagets lokaler råkar vara densamma som dem ni bor i.

Bäst är ju förstås om en av redan har ett företag som går att driva hemifrån. Då är det bara att sätta igång. Annars får man ta hjälp av Arbetsförmedlingen och andra organisationer för att komma fram till en bra företagsidé. Vad är ni redan utbildade och duktiga inom? Välj någonting ni verkligen vill jobba med nu när ni har chansen att välja fritt. Bered er på en kamp att få vardagen att gå ihop i början, men jobbar man med det och den man älskar är mödan värt det!